Демет Оздемир ги потврди преговорите за новата серија - Tvserijali - Soprevod

Демет Оздемир ги потврди преговорите за новата серија

Турската актерка Демет Оздемир повторно е во центарот на вниманието. Сега нејзиното име се поврзува со новата телевизиска серија наречена Беним Адим Фарах / Моето име е Фарах.

Демет Оздемир, како и многу нејзини колешки, потпиша договор со дигиталната платформа Дизни плус. Актерката неодамна заврши одлична работа во нивната серија Dunyayla Benim Aramda / Between the World and Me. Според писмото од тој договор, актерката не може да работи на ниту еден друг ТВ канал освен Фокс ТВ, кој припаѓа на истата компанија како и Дизни плус.

Демет, која беше забележана на роденденската забава на нејзината пријателка Фатма Топтас, одговараше на новинарски прашања. Најголем број прашања поврзани со серијата Беним Адим Фарах / Се викам Фарах со која актерката се поврзува последните денови. За потсетување, главната машка улога во оваа серија ќе ја толкува Енгин Акјурек.

Како што истакна Демет Оздемир, таа никогаш не го крие она што го прави. Сепак, тој не може да ја разјасни оваа ситуација во овој момент. Преговорите се во тек и дури кога ќе го потпише договорот ќе може да каже повеќе на оваа тема. Актерката дури изјави дека кога и доколку го потпише договорот за новата серија, сама ќе ги информира новинарите.

Затоа постојат реални шанси Оздемир да го видиме во новата ТВ серија, а потврда би можеле да добиеме во наредните денови.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *