Серијата Бегалка најгледана турска серија во 2018 година - Tvserijali - Soprevod

Серијата Бегалка најгледана турска серија во 2018 година

Објавена е нова интересна листа кога се турските серии во прашање. Овој пат тема беше рејтинг серијата, односно рекордите кои беа поставени.

Набљудуваниот период е од 2018 година до денес. Беа земени предвид три категории и во сите три различни серии ја заземаат првата позиција. Кога станува збор за вкупниот рејтинг (Вкупно), најдобро пласирана серија е Сен Анлат Карадениз / Бегалка. Тој проект го држи рекордот со одлична бројка од 21,38.

Кога станува збор за рејтинг категоријата означена како АБ, тука е првото место од серијата Дирилис: Ертугрул со 21,24. Во категоријата ABC1 најдобар резултат постигна серијата Муцизе доктор.

Овие проекти добиваат сè посериозни ривали кога се во прашање турските серии. Во четврток на 16 септември започнува серијата која имаше најголем буџет во историјата – Барбарослар. Наскоро не очекува и долгонајавуваната серија Uc Kurus / Three Coins.

Навистина одлична сезона е пред нас и никогаш не се знае, можеби некоја од сериите ќе ги сруши постоечките рекорди.

Која е вашата омилена турска серија во последните неколку години? Пишете ни во коментари.

1 Comment

  1. Magica

    super ❣️

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *