Изненадувачки проект од Бурчу Озберк!! Го зема местото на Ајше во новата серија Сакли Калсин!!! - Tvserijali - Soprevod

Изненадувачки проект од Бурчу Озберк!! Го зема местото на Ајше во новата серија Сакли Калсин!!!

Изненадувачки проект од Бурчу Озберк!! Го зема местото на Ајше во новата серија Сакли Калсин!!!
Имаше блиц развој во новата серија наречена „Сакли Калсин“, што ја смени актерската екипа. Еве ги деталите…


Според веста на новинарката Бирсен Алтунташ; Важни случувања продолжуваат да се случуваат во ТВ серијата „Сакли Калсин“, која ќе започне со снимање наскоро. Јагмур Танрисевсин, Фејаз Думан и конечно Есра Билгич ја напуштија продукцијата во која Шукру Озилдиз ќе ја преземе главната улога. Повторно започна потрагата по актер за серијата напишана од Ајше Унер Кутлу.

Бурџу Озберк ќе го придружува Шукру Озилдиз, кој го игра началникот на специјалната полициска единица по име Онур Карасу, во продукцијата во која ќе се суди да биде уништена меѓународна криминална организација.

Озберк беше една од првите актери на кои му беше понудена улогата на „Еце Четинел“ во серијата, додека се формираше актерската екипа. Се испостави дека убавата актерка не можела да ја прифати понудата бидејќи тогаш се согласила да биде дел од серијата „Кралица“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *