Синан од Ќерките на Фазилет во врска со Сехер од Аманет!! - Tvserijali - Soprevod

Синан од Ќерките на Фазилет во врска со Сехер од Аманет!!

Алп Навруз и Сила Туркоглу оваа вечер ја прогласија својата врска која трае веќе еден месец на своите пријатели и непријатели.


Алп Навруз и Сила Туркоглу вечерва соопштија дека извесно време живеат далеку од очите на јавноста. Парот кој присуствуваше на роденденската прослава на нивниот заеднички пријател во Ла Бум, позираа заедно. Се дозна дека парот, кој во изминатите недели се следеше на социјалните мрежи, се заедно еден месец.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *