Unlisted: Alp Navruz pranoi se është në lidhje me Sila Turkoglun!!! - Tvserijali - Soprevod

Unlisted: Alp Navruz pranoi se është në lidhje me Sila Turkoglun!!!

Alp Navruz dhe Sila Turkoglu njoftuan lidhjen e tyre njëmujore me miqtë dhe armiqtë e tyre këtë mbrëmje.


Alp Navruz dhe Sila Turkoglu kanë bërë të ditur mbrëmjen e sotme se prej disa kohësh jetojnë larg syve të publikut. Çifti, i cili mori pjesë në festën e ditëlindjes së mikut të tyre të përbashkët në La Boom, pozuan së bashku. Mësohet se çifti, të cilët prej javësh kanë ndjekur njëri-tjetrin në rrjetet sociale, janë bashkë prej një muaji.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *