Сафије од серијата Невиност со пози во 6-тиот месец од бременоста! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Сафије од серијата Невиност со пози во 6-тиот месец од бременоста! (ФОТО)

Познатата актерка Езги Мола, која е во 6-тиот месец од бременоста, ги сподели позите на стомакот од нејзиниот профил на социјалните мрежи.


Актерката Езги Мола се омажи за бизнис менаџерот Мустафа Аксакали, со кој имаше долгогодишна љубовна врска, со семејна церемонија одржана во хотел во Мачка на 8 мај. Познатата актерка набрзо по венчавката објави дека е бремена. Езги Мола ги сподели позите со големиот стомак. Беа ценети кадрите на Мола, која е во шестиот месец од бременоста и чека машко бебе.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *