Неслихан од Добрина ја запали плажата со својот изглед! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Неслихан од Добрина ја запали плажата со својот изглед! (ФОТО)

Хатиџе Шендил (39) ја запали плажата со уредната фигура! Хатиџе Шендил, мајка на дете, блескаше со својата убавина.
Познатата актерка Хатиџе Шендил, која е во среќен брак со Бурак Сагјашар, се занесе со нејзините слики направени на плажа. Познато е дека Хатиџе Шендил, 39-годишна мајка на 1 дете, им дава значење на спортот и исхраната. Шендил, која претходниот ден беше видена сама на плажата, блескаше. Еве кои се најозборуваните слики на Хатиџе Шендил…


Хатиџе Шендил, која почна да глуми во 2008 година со ТВ серијата „Куртлар Вадиси“ и учествуваше во многу ТВ серии, се прослави со приватниот живот, но и со кариерата.

Познатата актерка Хатиџе Шендил, која е среќна во брак со Бурак Сагјашар, претходниот ден е видена во Бодрум.
Според вестите на Поста, Актерката која се шетала во раните часови го зголемила темпото и почнала да трча за подоцна да чита книга сончајќи се на пристаништето по спортскиот час.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *