Кој е Демир од серијата Насекаде ти? Колку години има? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Демир од серијата Насекаде ти? Колку години има?

Многумина се прашуваат кој е Демир Ерендил од серијата Насекаде ти, популарниот лик кој го игра младиот актер Фуркан Андич.


Пред да навлегуваме во детали за оваа тема, да кажеме дека актерот одлично ја исполни својата улога и има потенцијал да дојде на подобри места. Понекогаш сме сведоци на импресивни сцени. Секако, она што го сакаме како публика е да излеземе од стандардното разбирање на љубовните серии.

Кој е Демир Ерендил од серијата Насекаде ти?
Тој е човек кој сака да ја преземе контролата врз својот живот и е повеќе желен за успех отколку за љубов. Сепак, работите не одат според планираното. По некое време ќе се заљуби во Селин.
Таткото на Демир е многу успешна личност. Затоа сака да го надмине и да стане поуспешен, но му претстои тежок пат. Како овие неволји да не беа доволни, тој мора да живее со жена која е малку спротивна на неговиот карактер.
Живее со принципот на креатор на правила и бизнисмен, но на почетокот не сака да живее со Селин, жена која се однесува поинаку и луда. Се разбира, работите добиваат неочекуван пресврт и неговото срце се повеќе и повеќе се доближува до неа.

Возраст: 4 април 1990 година
Висина: 1,90м
Тежина: 88 кг
Боја на очите – кафеава
Сопруга-љубовник: Нема

Роден е во 1990 година во Истанбул. Додека студирал радио и телевизиско програмирање на Универзитетот Билги, тој се префрлил на Катедрата за визуелна комуникација и дизајн на Универзитетот Једитепе.

Успешно ја толкуваше улогата на Левент во ТВ серијата Безнадежни домаќинки, еден од проектите во кои учествуваше младиот актер. Ова може да се смета како почеток на кариерата на Андич. Сепак, тој успеа да се прослави со ликот на Селим, кој го толкуваше во ТВ серијата Качак Гелинлер. После тоа, тој ја играше улогата на Ѓокан во 18 епизоди во ТВ серијата Киргин Чичеклер, која се емитуваше на каналот АТВ. Младиот актер успешно глуми во серијата

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *