Unlisted: Nuk do e besoni sa ndryshe qenka në jetën reale Firati!(Foto) - Tvserijali - Soprevod

Unlisted: Nuk do e besoni sa ndryshe qenka në jetën reale Firati!(Foto)

Ne kemi përpiluar për ju personazhin Fırat të serialit Bir Küçük Günışığı, i cili ndiqet me kureshtje dhe është në qendër të vëmendjes me skenarin e tij ndryshe.

Po kush është Berk Oktay, që luan Fırat? Këtu janë detajet kurioze.

Ne kemi përpiluar për ju personazhin Fırat të serialit Bir Küçük Günışığı, i cili ndiqet me kureshtje dhe është në qendër të vëmendjes me skenarin e tij ndryshe.

Po kush është Berk Oktay, që luan Fırat? Këtu janë detajet kurioze.

Personazhi i Firatit të një dielli të vogël
Fırat është një njeri inteligjent, punëtor, i ndershëm dhe i besueshëm.

Ai është kryetari i bordit të drejtorëve të Arkan Holding, bela e syrit të nënës së tij Ümran dhe e ardhmja e familjes.

Ndërsa Firat e mban familjen larg syve të tij, ai merr përsipër barra që nuk janë të lehta për t’u bartur.

Pas takimit me Elifin, jeta e tij bëhet më e ndërlikuar nga sa priste, por dashuria i jep forcën që i nevojitet për të kapërcyer çdo vështirësi.

Berk Oktay është një aktor dhe model i lindur më 28 tetor 1982 në Ankara.

Oktay ka punuar si modele mes viteve 2000-2006. Ai u shfaq në mbi 100 shfaqje mode.

Ai vazhdoi karrierën e tij jashtë vendit pas qershorit 2004. Ai u vendos në Paris dhe punoi me shumë marka si D&G, Ferre, Gucci dhe Prada në qytete si Milano, Tokio, Dubai dhe Moskë.

Ai u kthye në Turqi për të përfunduar arsimin universitar dhe në shkurt 2007, me ofertën që mori nga Türker İnanoğlu, mori mësime private aktrimi nga Türvak dhe nënshkroi një kontratë me Erler Film.

Ajo u bë e njohur me serialin Tatlı Bela Fadime.

Më vonë, ai mori pjesë në serialin televiziv Akasya Durağı dhe Arka Sokaklar, i cili u transmetua më vonë në Kanal D.

Ai vazhdoi karrierën e tij me serialin televiziv Alev Alev. Ai luajti personazhin e Hakanit në serialin Benim Hala Umudum Var, i transmetuar në Star TV.

Për një kohë ka luajtur në serialin Aşktan Kaçmaz. Ai luajti personazhin e Can Tekin në serialin televiziv Statusi i marrëdhënies: Karışık, i cili u transmetua më parë në Show TV.

Oktay, i cili u largua nga seriali pasi luajti si kapiten Kağan Bozok në serialin Savaşçı, i cili filloi transmetimin në FOX më 9 prill 2017, luajti personazhin e Çağatay në serialin Yasak Elma, i cili u transmetua në të njëjtin kanal nga nëntori 2020 deri në Qershor 2022.

Tani ai luan personazhin e Fırat në serialin televiziv Bir Küçük Günışığı.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *