Unlisted: Një finale që do t'ju bëjë të qani në serialin Vajza Ime e Vogel! (Video) - Tvserijali - Soprevod

Unlisted: Një finale që do t'ju bëjë të qani në serialin Vajza Ime e Vogel! (Video)

Elif dhe Firat po divorcohen. Sude nuk i thotë Firatit se e ka humbur fëmijën dhe e fsheh. Ai vazhdon të banojë në kështjellë me të.


Fulia dhe Alper martohen. Ashref më në fund u tregon të gjithëve se është i dashuruar me nënën e Fulyas. Firati dhe Elif përjetojnë sërish momente romantike në dasmë dhe kuptojnë se nuk do të ndalojnë kurrë së dashuruari njëri-tjetrin.

Dhe ata rrëfejnë dashurinë e tyre. Sude vjen në dasmën në të cilën nuk ishte e ftuar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *