Кој е Сомер од серијата Трите сестри? Колку години и од каде е Сомер? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Сомер од серијата Трите сестри? Колку години и од каде е Сомер?

Беркер Гувен е од Измир и во своите интервјуа дава убави коментари за родниот град. Беркер Ѓувен е роден на 7 октомври 1994 година и моментално има 30 години, но талентираниот актер воопшто не ги покажува годините. Бидејќи Беркер Ѓувен е роден во октомври, тој го има хороскопскиот знак „Вага“ и со неговата решителност и успех се разбира дека ги отсликува карактеристиките на неговиот хороскопски знак.


Името Сомер значи вистинска и силна личност. Значењето на името Сомер е дефинирано на три различни начини. Султанско столче украсено со скапоцени камења, единствениот храбар човек кој штити; Тоа значи храбар, принц. Во Турција има 92 луѓе кои го користат името Сомер. Во Истанбул има 26 лица.


Единствениот син на Руџхан и Озер, најбогатото семејство во Ајвалик. Мине ја запознал додека студирал во странство и не ја оставил и покрај сите препреки на неговото семејство. Тој ги затвори очите да се ожени со Туркан поради неговите финансиски стравови, но вети дека нема да му биде сопруга на Туркан. Единствениот сопственик на неговото срце е Мине. Но, Сомер од ден на ден нема да може да остане рамнодушен на љубезноста на Туркан и во неа ќе го види разбирањето и добрината што тој не ги видел од својата мајка и нејзиниот љубовник. Сомер предоцна ќе сфати дека пораснал под сенката на мајка си, а потоа живеел под заштита на Мине. Можеби ќе биде предоцна кога ќе го види скапоцениот камен во Туркан.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *