Unlisted: Cila eshte fshetesira mes Adnanit dhe babait te Jamanit?! Cka do te ndodh me tutje?! (Video) - Tvserijali - Soprevod

Unlisted: Cila eshte fshetesira mes Adnanit dhe babait te Jamanit?! Cka do te ndodh me tutje?! (Video)

Cila eshte fshetesira mes Adnanit dhe babait te Jamanit?! Cka do te ndodh me tutje?! (Video)

Ne epizodet e radhes nga seriali juaj i preferuar Zemer e Plagosur, do te shohim se es adnanit dhe babait te Jamanit egziston nje fshetesire ne lidhje me Jamanin…Valle cka eshte kjo, mos valle Jamani do te del i biri i Adnanit, vellau i Feritit? PEr me teper ndiqni promon sjellur ekskluzivisht per fansat e EjaShiko…

Ketu e keni promon:

Opsioni i dyte

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *