Мелис Сезен добива остри коментари за нејзиниот лик во серијата Неверство - Tvserijali - Soprevod

Мелис Сезен добива остри коментари за нејзиниот лик во серијата Неверство

Младата актерка Мелис Сезен даде кратко интервју за турските медиуми. Мелис проговори за улогата во новата серија Неверство. Актерката истакнува дека е многу среќна поради успехот на серијата. Кога се во прашање реакциите за нејзиниот карактер, тие се поделени. Сезен вели дека добила остри реакции и коментари на социјалните мрежи …

Младата актерка Мелис Сезен даде кратко интервју за турските медиуми.

Мелис проговори за улогата во новата серија Неверство. Актерката истакнува дека е многу среќна поради успехот на серијата. Кога се во прашање реакциите за нејзиниот карактер, тие се поделени. Сезен вели дека добила остри реакции и коментари на социјалните мрежи за ликот кој го толкува во овој проект. На крајот на краиштата, таа е професионалец и се однесува според сценариото, па затоа е мирна. Мелис истакнува дека има и група луѓе кои го поддржуваат нејзиниот лик, а некои се заљубиле во хероината што ја толкува во серијата Неверство.

Главно за актерката е фактот што серијата им се допадна на гледачите, а тоа и е повеќе од доволно.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *