Познати се првите детали од заплетот на новиот проект на Берен Саат и Киванч Татлитуг - Tvserijali - Soprevod

Познати се првите детали од заплетот на новиот проект на Берен Саат и Киванч Татлитуг

Проектот што Берен Саат и Киванч Татлитуг неодамна го снимија заедно за дигиталната платформа Нетфликс е предмет на голема љубопитност. Сега пристигнаа првите детали за заплетот на овој проект.

По долги години Берен Саат и Киванч Татлитуг повторно се сретнаа на заеднички проект. Станува збор за филм кој исто така е снимен во Америка и се вика Последен повик во Истанбул. Овој филм ќе се емитува на дигиталната платформа Нетфликс, а датумот за премиера се уште се чека. Самиот проект, односно повторното обединување на Берен и Киванац на сцена, предизвика голем интерес и големо внимание кај нивните фанови. Откриени се и првите детали за заплетот на овој нов филм.

Во центарот на филмот на Нетфликс, Последен повик во Истанбул, е приказната за две лица, Серин која ја игра Берен Саат и Мехмет кој го игра Киванч Татлитуг. Нивните животни патишта случајно ќе се вкрстат на аеродромот во Њујорк. Кога ќе им се изгуби нечистотијата, тие ќе одат заедно во потрага по багаж и ќе најдат љубов, брак и ќе откријат што значи вистинска верност.

Дополнително внимание привлече и самиот опис на заплетот, а очигледно не очекува интересна и убава љубовна приказна. Датумот на премиера на филмот се уште е во магла, а сите се надеваат дека овој проект ќе биде прикажан наскоро.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *