Кој е ликот Деде во балканска приказна? Дознајте повеќе за овој познат лик? - Tvserijali - Soprevod

Tag Archive: Кој е ликот Деде во балканска приказна? Дознајте повеќе за овој познат лик?

Кој е ликот Деде во балканска приказна? Дознајте повеќе за овој познат лик?

Ликот Деде привлече внимание во серијата Балканска приказна емитувана на Сител. Интересни се актерите и ликовите од популарната серија. Can Kolukısa е во екипата на…
Read more