Кој е Хајри во ТВ серијата Девојката од прозорецот? Колку години има Џихангир Џејхан? Еве ги ТВ сериите во кои глумеше! - Tvserijali - Soprevod

Tag Archive: Кој е Хајри во ТВ серијата Девојката од прозорецот? Колку години има Џихангир Џејхан? Еве ги ТВ сериите во кои глумеше!

Кој е Хајри во ТВ серијата Девојката од прозорецот? Колку години има Џихангир Џејхан? Еве ги ТВ сериите во кои глумеше!

Гледачите на Девојката од прозорецот го забрзаа своето истражување за Хајри по зближувањето меѓу Хајри и Налан. Џихангир Џејхан го игра ликот на Хајри во…
Read more