Фират од Малите Сонца ќе стане татко! Забава за добредојде на бебето од познатата двојка! - Tvserijali - Soprevod

Tag Archive: Фират од Малите Сонца ќе стане татко! Забава за добредојде на бебето од познатата двојка!

Фират од Малите Сонца ќе стане татко! Забава за добродојде на бебето од познатата двојка! (ФОТО)

Јилдиз Чагри Атиксој, сопругата на Берк Октај ги брои деновите за да ја држи својата ќерка во раце. Јилдиз Чагри Атиксој денеска го слави својот…
Read more